MENU


De dimarts a divendres migdia (dies festius exclosos)  
  El menú es compon de dues entrants, un principal,
una beguda i unes postres o cafè.

*(el menú per emportar no inclou postres o cafè)

Entrants

Amanida d'algues

Amanida d'albergínies

Amanida de fideus (picant)

Amanida verda amb salsa agredolça

Rotllets cruixents (3 ud)

Gyoza (2 ud)

Takoyaki (2 ud)

Maki (3 ud)

Nigiri (2 ud)

Tàrtar de salmó

Tempura vegetal

Edamame

Wakame

Sopa miso

Principals

KATSUDON

16.0€

carn de porc arrebossat, arròs i salsa teriyaki

POLLASTRE AMB SALSA CURRI

16.0€

pollastre arrebossat servit amb arròs i salsa de curri

SALMÓ A EL VAPOR

16.0€

filet de salmó amb salsa de coco i arròs

VEDELLA ARREBOSSADA

16.2€

carn de vedella arrebossada amb arròs i salsa teriyaki

POLLASTRE TERIYAKI

16.2€

cuixa de pollastre a la planxa amb arròs i salsa teriyaki

YAKISOBA

15.5€

fideus fins de blat, saltats amb vedella, verdura i gambes

UDÓN

15.5€

fideus gruixuts de blat, saltats amb vedella, verdura i gambes

PASTA D'ARRÒS

15.5€

pasta saltada amb verdura i pernil serrà

CHIRASHI

17.0€

sashimi de salmó sobre una base d'arròs blanc

MAKI I URAMAKI  (14 ud)

16.5€

mixt de makis i uramakis

MAKI I NIGIRI  (12 ud)

16.5€

mixt de makis i nigiris

SUSHI FREGIT  (14 ud)

17.0€

combinat de makis de salmó fregits i uramakis de llagostí arrebossat


El preu del menú va de 15.50€ a 17.00€ depenent del plat principal triat. Beguda inclosa: aigua, refresc, cervesa nacional, copa de vi o te.

Restaurante Wagaya

Calle Girona, 32 - Granollers